film!






plugget

hejhej! just nu sitter jag i skolan och skriver dikter :) det suger! haha , men snälla, säg någonting som är roligt med skolan?jo , att träffa kompisar. Men nu måste jag sluta! det är 20 minuter kvar av lektionen .. sedan har vi håltimme i 2 timmar :D alltid på onsdagar. Det är det BÄSTA med denna skola ;)
aja, hörs senare så får jag se vad vi hittar på.

Puss!





bjuder på en gammal bild sen början av 7:an tror jag? :D



hockey!

hejsan ! nu sitter jag hos Malin och drygar ;) nu inväntar  vi mat och att hennes farsa ska komma hem så vi kan gratta honom eftersom han fyller 42 år idag! :) sedan ska vi gå mot elin och möta upp henne och de andra idioterna ;) sedan blir det tagga mot hockeyn. Det är Brynäs -vs- HV71. Men brynäs kommer ta dom med ett pekfinger ;) (hoppas jag) hahahahha. aja, hörs sedan när vi har fixat oss! puss


hell yeah!

snart blir det bio med malkolm ♥ vi ska gå på Breaking Down. har aldrig sett twiight förut xd men ändå , finns inga andra bra filmer på bio just nu! men aja, innan bion så tar vi väll en fika på george by coffé house. en chailatte sitter fint!  aja, ska vara lite social nu med de andra idioterna ;)

puss!





hos elin

hejhej. nu sitter jag hos elin och gör ingenting.. kom nyss hem från  en kall kväll med några kompisar !
inatt kanske jag slaggar här :)


/ G

humor.se?:D

hejsan! förlåt om jag inte bloggade igår.. men jag var helt slut efter dagen!
aja, idag är det en ny dag! och nya möjligheter! men vänta nu... dagen är ju förfan snart över..?:O efter vadå dag? HAHAH , det är ju förfan kväll :D haha, aja sånn här humor har jag just nu! eller vänta.. kan man verkligen kalla detta humor?:D
aja , nu får du ta å ge dig Gabbi!
dagen:

börja med skola som vanligt...

efetr skolan så fick vi sluta en timme tidigare så då  gick jag till madde å käka mackor osv..sedan eftesom jag har vart helt osminkad hela dagen (eftersom jag INTE hann) så fixade jag mig innan Alfred ( maddes boyfriend ) kom ;)
hihi, dom e såååå söta i hop! :)
aja , sedan har vi vart hos madde hela kvällen i princip förutom  att jag , madde å alfrd gick förbi min söta gammelmormor på ålderdomshemmet och hälsa på å + att jag fick en 20:a :D:D ahha stolt! så då gick vi till ica å köpte godis!  sedan så gick vi till madde igen & Hon har haft besök av en skit liten söt bäbis som jag har vart "barnvakt" åt .. eller jag ville :) fast jag fick bäbis kräk på mig ;O till och med i håret! så jag prang in i duschen hos madde dirr! haha , men komigen han är bara en bäbis! ;)
chill kväll medans madde å alfred ahr legat å hånglat i princip HELA kvällen -.- men jag har haft kul ja , med bäbisen Paul :D haha tyckte namnet var lite småsött :P  inte för att jag skulle döpa min unge till det då, men , men ..... sedan nyss så stack jag hem , vart lite sen med bussen så kom hem ungefär för 40 min sen.. då jag typ inte har gjort ett skit! nu sitter jag å väntar på att pappa ska komma hem med fil å juice till mig från affären... jag älskar det! ;) haha , aja, sedan blir det nog mest data för min del resten av kvällen.. fast ska sova om nån timme... intressant?! NEJ.

haha puss!

från tjej med humor :D









how could it happen so fast?


and you are my favorite boy .. ♥♥




misslyckad dag! O.o

hejsan! början av dagen har vart perfekt . tills eftermiddagen kom och min äskling vart slaggen av nån random fullgubbe som hoppade ut ur en raggarbil i stan! och min väska är försvunnen ! allt är bara åt skogen just nu, har snackat som fan med polis om det dära med slaget och sen så hade jag pappas" extra mobil" i min försvunna väska, läxor, har prov på ons. så alla papper är där i ,sedan hade jag min nya mascara, vantar och min favorit tröja! vad kan bli bättre? -.- fuck my life just nu asså! usch.....

aja, nu ska jag pinas en stund till av kvällen framför datan med dryga lilla my som piper hela tiden!
tror hon måste ut o bajsa.. aja hörs i morgon då jag väntar en bättre dag <3

puss!




vad tycks?:)

ny header och "design" av älsklingen madde min <3

om ni inte ser den tryck på F5 .

i hope you like it ;)


puss!


Dear John.

hejsan! nyss ko jag hem från en underbar dag som vanlig med älskling, malin ,madde och alfred :) vi har chillat o drygat som vanligt hos min lilla kille .. ♥  eftersom jag missade bussen kom jag hem ganska sent idag, eftersom det är vardag , brukar vara hemma runt 7 halv 8. men idag var jag hemma strax före halv  9  :P
aja, nu sitter jag här i mitt rum framför datan och käkar youghurt och musli! nyttig jag är :D (för en gång skull)
juste i skolan idag så tittade vi på en skit bra film som heter "Dear John" REKOMMENDERAS! jag lovar en av de bästa romantiska filmerna hitills! :) fast jag har inte sett klart hela xd haha men ändå, så jävla bra och han som spelar JOHN i filmen  är så JÄVLA snygg! O.o
om ni inte tror mig , kika på denna --------->
aja , nu ska jag keep eating och sedan blir det sova! :)
love me ,

ny header! :D

vad tycks?! :D
ps. gjord av älsklingen MADDE ♥ds.

Justin Bieber: all i want is you



så fin låt! ♥










hejsan hoppsan!

hej. idag har det vart en rätt jobbig skoldag.. fast kort... jag orkar inte berätta allting men det lilla jag vill säga är att det är bråk m mina föräldrar hemma om en dum sak jag har gjort! (gjorde)
aja, första lektionerna var bild o so, men var inte med på bilden eftersom jag kom till skolan så sent..
sedan hade vi som sagt so, och sedan skulle vi på teater med skolan i bomhus.. den var jätte bra, den handlade om delvis Anne Frank och nån typ "arabisk" eller nåt likande om nån familj. var jätte lärorikt och intressant faktiskt!:)
sedan när vi kom till skolan så hade vi bara en lång lektion kvar, i det var slöjd! sedan slutade  vi som vanligt 20 över 1. då drog jag och Naile till Hille och träffa sötnosen min och alfred ;)  vi hann inte göra så mycket för än vi var tvungen att åka till pizzerian här i sätra igen för att äta med girlsen och fira rokaja som fyller 15 år imorgon! :D ett stort grattis till henne! tyvärr så bloggar hon inte längre, men om den finns kvar så hittar ni den HÄR !
enjoy!

aja , sedan efetr en trevlig kväll på pizzerian så drog jag elin, jennifer,malin och sofie till elin för elin och sofie skulle färga håret :) det vart jätte fint på de båda.. aja, så vi chillade , lyssnade på musik och dansade lite och var lite retards ;) haha. sedan drog jag o malin till treffen och chillade, träffade kompisar spleade biljard och köpte godis! Nice (Y)  sedan kvart över 8 så tog jag bussen hem för att tillbringa resten av kvällen med familjen för lite fredagsmys ♥ men vi har tyvärr inte kommit så långt, eftersom det första jag gjorde när jag kom in var att fixa åt kaninen och sedan sitta vid datan :P så alla har nyss gått å lagt sig, hihi ja vet. men när min pappa  blir trött så kan ingen stoppa det :) och så har jag ju en 9 årig lillebrorsa som ska upp tidigt i morgon för att åka på nåt scoutläger som han har sett fram i mot :)  hihi, jag med faktiskt, då blir jag ensam barn här hemma över en natt! vad kan bli bättre? ;)
aja, nu ska jag äta lite soucream ringar och dricka lite juice, det blir mitt fredagsmys! ♥


with friends...

hejsan! idag vaknade jag o malin vid 10 tiden.. eller malin vaknade halv 10 eftersom jag tydligen hade pratat  i sömnen! xd jag hade sagt :

malin, dra upp mina byxor , jag vill bli gravid!
och sedan i natt vid 2 , sa jag :
NEJ jag vill inte gå in där!
haha så sjukt! malin as garvade i morse när hon väckte mig :)
haha , välkommen till min värld! ;)
aja sedan käkade vi frukost, fixa oss osv. sen tog vi bussen till stan o var på stan en stund, och sedsn tog vi bussen till malin o nu ska vi käka pan pizza innan malkolm o alfred kommer :) sedan ska vi ut i kylan o hitta på nåt skoj! :)
tror vi ska vara med madde o gabriella senare :) (asså nu kanske det låter som om att jag snackar om "gabriella" asså mig , men det finns andra som  oxå heter Gabriella :)
aja, nu ska jag tagga!
hörs ikväll!

puss! ♥












random bilder på mig o malin :)








an at the end......

en liten mer normalare bild på oss ;)












horseriding is over

godmorgon! :D eller vänta nu? är det fortfarande morgon? :D aja, enlig mig är det de eftersom det känns som de , aja . idag på ridningen hade jag Kastanj! en busig liten ponny som är väldigt pigg av sig men snäll som satan! :D haha , fast satan är kanske inte den snällaste som finns? :) aja ni förstår utrycket hoppas jag!
vi red markarbete idag, fast lektionen gick så fort idag! vet inte varför, det kändes bara så!
aja., nu sitter jag hemma hos malin helt plötsligt ;) haha , vi ska fixa oss osv. och sedan ska vi dra ut o leva livet ;) haha , närå vi ska faktiskt till hille tror jag , eller vara med malkolm o alfred iaf ;)
vi får se vart vinden tar oss!

hörs senare!


puss ♥






en risig gabbi! :)







nice friday ;)

hejsan! idag slutade skolan 20 över 2 , och då hade vi sista gamla vanliga sega o meningslösa lektion : SLÖJD! -.-
då drog vi hem till malin, o fixa oss , åt lite mackor eftersom vi "glömde" 'att äta  i skolan..  eller jag gjorde det iaf! jag var så jävla hungrig, men sedan hamnade jag helt plötsligt på treffen & käkade godis , dansa o skit!:)
aja, sen drog vi till hille till min älskling o alfred ;) vi chillade hos malkolm eftersom vi var helt alone at homeeeee! :D
då jag lagade käk till boysen , och sedan jagade typ vi varandra som idioter o  hade skit kul! sedan när vi var på väg till Sätra för att käka pizza, då  jag märker att mitt busskort är borta! jag  letade efter  i jackan , men nej! då tog alfred o malin den bussen som kom precis. och jag malkom gick hem til lhonom för att leta i HELA huset! vi missade till och med 3 bussar på grund av det...  men nej , inget buss kort där vi letade heller! -.- så , jag åkte på en sms biljett ist som malkom mina hjälte fixade till mig . ♥
sedan när vi väntade på the bus så gjorde ni nån hel sjuk fast rolig lek, som jag of course kom på ;)
den gick ut på att först så skulle man ex stå på ett ställe... och sedan skulle den andra personen räkna till 10 sakta och blunda och sedan titta .. och då skulle jag ex stå jätte nära malkolm eller långt i fårn bakom osv.. så vi körde det mååånga gånger och vi höll seriöst på att skita på  oss! xD det kanske inte låter roligt eller varken läskigt men du det kan ni ge er fan på att det var ! :O haha först så hoppade man till och höll på att skita på oss, sedan började vi apgarva! ;D haha , vi hade så kul då! aja, sedan kunde vi äNTLIGEN hoppa på bussen  o åka mot sätra.. när vi kom till sätra så  träffade vi malin o alfred på treffen.. vi chillade , träffade andra vänner , skrattade åt typ allt osv! vi hade det skit nice iaf ;) vi skulle gentligen hem till mig o kolla på nån skräckis o vara hundvakt o ha lite fredagsmys! men vi hann  inte det eftersom  vi inte kom till sätra för än vid 9 . o malkom o alfred skulle bli hämtad kl. 10
så vi blev kvar på treffen till halv 12 nästan! :P då mamma hämntade mig o malin efter de var på idol! jag skulle  egentligen gått , men ville hellre  vara med min älskling och mina kära vänner!    ♥
och nyss kom vi typ hem,  inatt ska malin sova hos mig eftersom vi ska till ridningen tillsammans i morgon o hon ska med å kika (som vanligt )  haha ;) så nyss har mamma bäddat och nu ligger Malin i sängen halv död, och jag sitter här helt alone och lyssnar på Justin  Bíeber och bara njuter av det värdefulla  livet!! haha , närå , nu måste jag sluta ... snart kommer Malin bli sur eftersom jag spelar as hög musik ;)
vi hörs i morgon! då blir det som sagt först stallet , sedan blir det nog till hille eller nåt likande o träffa boysen again ;)
puss!


ÄLSKA BILDEN!!!! ♥♥♥










.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥





1. det nya albumet av : Justin Bieber - Mistletoe ♥
2. Iphone 4 S vit
3. pengar

4. nå liknade snygga klackskor
5. och mest av allt! träffa Justin !!!! ♥♥♥♥

fuck rubrik? :D

hejsan! idag  hade jag utvecklingssamtal! jag har klarat nästan alla betyg ligger precis över E. men kunde få D i nått ämne.. om man bortser från 2 års sedan så har jag "utvecklats" jätte mycket! ni vill nog inte äns veta vad jag hade för helvete i skolan :P  haha så jag är väll rätt  nöjd. men en sak som är mindre bra är att min assistent snart ska få barn! ja det är väll positivt, fast ändå inte! jag klarar mig inte utan henne, med tanke på hur impulsiv , okoncentrerad jag är utan stöd från hennes sida.. så hon ska vara mamma ledig i ungefär 1 termin! vem ska jag ha då?! jo nån ny jävel!? jag har haft så jävla svårt att komma överens med nya assistenter! hon är den enda som jag har fungerat i hop med! så det är uselt..
aja, efter skolan drog jag o malin till älskling ♥ vi käkade mat , och kollade på saw 2. den är skit äcklig, asså inte bara 2:an ,  över huvudtaget alltså! de som inte gillar tortyr ska nog inte kika på den filmen.. eller vänta nu, vem fan "tycker om" tortyr? :D haha så dum fråga, men ni fattar vad jag menar ;) vad ska man säga då? jo DOM SOM KLARAR AV ATT TITTA PÅ TORTYR OCH ÄR INTRESSERADE AV SÅNA "SKRÄCKISAR"  BORDE TA EN TITT :)
lät det bättre?:D haha , hoppas så! (Y)
aja sedan hämtade pappa oss i hille vid halv 8. då skjutsade vi hem malin, jag drog in på ica för att köpa en ny deodurant (stavning) och en choklad !:) hihi, sällan jag o godis xD
Aja, nu sitter jag här i mitt lilla röda rum och dricker mjölk o äter choklad samtidigt som jag är social på Facebook !
nu vart det ett ganska  långt inlägg.  sitter så fel så har så jävla ont i rumpan, xd haha som om jag inte har någon känsel kvar!?
så nu ska jag avrunda.. och snart blir det time to sleep! eller ja, om nån timme ;)


puss!

i want you.

hejhej. denna dag har vart lite speciell! :) ingen vanlig skoldag. började med att vi började kl. 9 i gasklockorna för vi skulle ha föreläsning hela dagen. Det handlade mycket om droger, alkohol osv. :) sedan fick vi speciell lunch där och hade det mys med klassen o kompisar!  sedan på slutet gjorde några en teater om ett gäng ungdomar som drack o sedan kom en till objuden kille in, som hade knark på sig. o de andra hängde på...osv. och då skulle vi i publiken söga STOPP sedan när det börja li farligt o gå snett! så jag sa en gång o då typ bjöd det upp mig på scenen :P så pinsamt.. för först visste inte jag att hon snackade med mig xd haha , o sen sa jag bara" fyfan vad ni är töntiga" och sen gick jag o satt mig xd hahahah! så fail :D aja, sedan slutade vi kl. 3. då tog jag bussen till sätra o mötte malin o  skulle gå till madde, men hon låg o sov o hade huvudvärk! så då gick vi till malin, chillade, kollade TV och sedan åt skit god soppa ! :)  sedann kom älskling till  Malin ♥ vi drog till stan chillade o typ inte gjorde ett skit, sedan åkte vi hem till mig o hade skit rolig, dansade , och spelade in as roliga videosar som kanske egentligen inte är roligt ? :P ahah men ni som känner mig vet ju hur jag är, ni vet ju vad "gabbis humor" innebär ;) haha. aja, sedan nyss stack dom hem.. nu sitter jag o har as ont i mitt vänstra öga , har nyss fått en vagel -.- usch, hatar det! någon som håller med mig?! eller vänta nu , säg NÅGON som inte tycker att en vagel precis är skön o inge smärtsam alls? :D

aja, nu ska jag chatta klart med kusinen min, sedan blir det sova! klockan börjar närma sig 10.


puss!  ♥


I WANT YOU!

Just idag är jag stark.

hejhej. idag vaknade jag halv åtta... kom knappt upp ur sängen! och jag började 8.... :O så jag fick "lite" bråttom.. och ni som känner mig vet att det typ tar bara en timme för mig o bara sminka mig! :) så jag kom jätte sent till skolan.. tog inte bussen för än vid 9 tiden. sedan har skoldagen fortsatt som vanligt.. lika vilt och rolig fast segt  ;)
sen efter skolan slutade jag halv 4. då var jag med Madelen och Malin :D vi drog till Madde och käkade mat! VI VAR AS HUNGRIGA!  :) haha . och sedan drog vi till treffen och chillade, träffade kompisar och hade roligt som vanligt ;)
och nyss hämtade pappa mig.. eftersom jag aldrig kommit  i tid hem så straffade pappa mig att jag var tvungen att vara hemma halv 8. först 7. men eftersom jag har världens bästa pappa så är det inte så svårt att fjäska lite ;) + att han har laddat på min nya comviq kort han har beställt som kom idag :)
så nu sitter en stolt Gabbi här och njuter av sitt liv ;) haha , aja. nu ska jag gå och duscha! är jätte skitig i håret! men inte länge till.... :) sedan blir det väll mer data o sedan sova!

hare bäst alla bloggläsare! ♥

det är bara du som finns i mitt liv!... ♥

JAG ÄLSKAR DIG MALKOLM ♥









det här är hemskt!... hoppas alla "HATERS" tar åt sig...


när jag såg denna video! jag började fan grina! jag fattar inte vad han har gjort för att alla ska hata honom för den han är! fattar ni inte att han gör allt för alla o sin karriär! fattar ni inte hur mycket kan bryr sig om sina , fans osv.. det är omöjligt att kunna hata honom! han är en sån fantastisk och en sån fin kille! jag säger inte detta bara för att jag är en BELIEBER!! jag menar det verkligen.. jag kan ännu inte förstå vad han har gjort mot er "haters" ni måste på riktigt ha allvarliga fel! förlåt men nu låter jag som värsta bitchen... men NEJ! jag bryr mig om denna fantastiska kille! SÅ HOPPAS NI LÄRT ER NÅGONTING AV DENNA VIDEO! detta är bara en LITEN DEL av allting!
bara för att justin har fått  sina drömmar uppfyllda och försöker hjälpa andra med det så behöver ni fan inte vara så avundsjuka! det enda ni har o göra är att sitta o klaga på honom! kritisera allt han gör, kalla honom bög osv! ni kanske inte har fattat att han oxå är en människa! precis som vi, han ska behandlas EXAKT lika som oss!

darling, i will always be so by your side! beacuse i am a TRUE BELIEBER!  ♥♥






today!

hejhej. idag blev det tyvärr ingen malkolm! :( han skulle visst bort med sin familj o äta mat... så det var väldigt synd! annars så har dagen tillbringats med malin,jennifer & sofie. Vi hade det chill hos sofie samt spelade in lite oseriösa videosar :D haha vi är bara så onormala!
senare drog jag o malin ner till stan för att göra upp lite buissnes ! ;) sedan vart vi kvar tills vi träffa på idioten Shalle ;) då var vi i princip med dom HELA kvällen.... hade as roligt som lodare på stan -.-
haha , aja, sen tog jag o malin bussen till mig... ni kommer väll i håg den här lilla tjejen?:)


LILLA MY   ♥

henne kommer ni väll i håg? den lilla voffsingen som bodde hos oss en vecka tills den skulle flytta hem till min låtsas mammas kusin?

aja eftersom vi hade haft den i nån vecka innan min låtsas mamma åkte med den till stockholm så vändje den sig med min låtsas mamma o trodde hon var my's lilla ledare... så när hon vart lämnad över 1 natt så hade My suttit o gnällt o skrikit hela natten!  så vi tog hem henne igen! och jag tror vi ska behålla henne för alltid ! :D

hon är såååå söt! :*

så nyss har jag lekt med henne o gått på en lång promenad med Malin hem till henne o tillbaka!
och så har jag precis gett kaninen mat o nu är jag väll min tur o ta hand om mig! ;) eftersom det är slut på höstlovet o skolan börjar i morgon igen, så är det snart dags för mig att sova.. klockan är visst över 10 :o
tiden går fort när man har roligt ;) hihi.

hörs i morgon!

drar ut...

hejsan! nu drar jag o malin ut till sofie.. senare blir det att träffa älskling ♥

malin sover här , IGEN -.-

hahah , vara driver med den dära "smileisen" bakom texten xd det ska faktiskt  stå ";)"
aja skitsamma.. idag har vi inte gjort så mycket.. det började med att vi inte kom iväg från sätra förnst runt halv 5. då drog vi ner på stan o träffa malkolm o hans dryga kusin ;) vi gjorde typ ingenting.. loda på stan, o sen skulle vi till brynjan ( en fritidsgård ) men när vi kom dit så var det tydligen stängt -.- så vi åkte tilllbaks till stan å käka på stan. sen drog killarna o jag o malin tog bussen till sätra o träffa jennifer , sofie, olivia, philip o co..... :) vi hade as roligt hos sofie! :D sedan var ni ute o träffade nån random utanför alkispizzan som var skit trevlig!:P så vi snackade osv. sedan gick jag o malin hem till mig eftersom vi skulle vara hemma vid en viss tid... men vi kom som vanligt för sent -.- aja, sen var vi ute o drygade med några barnrumpor, spelade in lite videosar o hade kul! :) o nyss har vi käkat mackor! och drygat lite m folk på chatroulette.se xd haha . as konstiga människor xd aja. nu ska vi nog slå på tv o hämta lite chips!

har inge mer o skriva....

hörs i morgon! :D













sexigt värre? O.o

JB♥







morning!

godmorgon bloggen! :) eller vänta? morgon? klockan är ju för fan snart halv 3 :S haha , aja .
vi somnade jätte sent i går. halv 3 ungefär.... nyss har vi käkat lunch. och snart ska vi ut med mina vovsingar! :) sedan blir det att fixa oss o sen ska vi ut som vanligt o träffa några kompisar ;) och min älskling malkolm ♥
nu har jag tyvärr inget mer o skriva, inga nyheter osv.

vi hörs senare! kommer nog inte blogga förnst ikväll ! :D


love me ♥

bjuder på en gammal bild ;)

skitsnack!


dags för en ny header o design?!

yes, nu har jag haft den här typ ett halv år , närå inte så länge men ändå läänge så nu börjar jag o nog ni läsare att tröttna! så nu ska jag bara få hjälp av någon , sedan blir det en ny as grym header o design! :)


vi får ta dagen som den kommer....

godmorgon på er ! :) idag vaknade jag runt 10 tiden tror jag. men kom inte upp för än en timme efter tror jag :P
haha , pappa berättade... idag vet jag  inte vad som händer, tror jag iaf ska vara med älskling! sedan kanske jag ska ner på stan?! aja, vi får ta dagen som den kommer ;)
nu sitter jag och lyssnar sönder på Bieber! ♥♥   snart ska jag äta frukost o duscha.. eftersom jag fick snus i går i skallen av en äcklig djurgårdare! synd att man inte visste VEM det var!!
förresten , de som inte håller med mig om att djurgårdare är helt borta.. läs detta!

Polisen tömde Djurgårdens klack

Gävleborg 03 nov 21:17
Supportrar till Djurgården smugglade med sig pyroteknik in till Läkerol Arena i Gävle vid torsdagens elitseriematch mellan Brynäs och Djurgården. 

Bara fem minuter in i matchen tömde polisen Djurgårdens ståplats på publik efter att delar av pyrotekniken använts inne på arenan. Supportrarna visiterades och släpptes in igen, 15 minuter in i matchen. 

- Trist att det ska hända, men det här sköttes bra av polisen, säger Brynäs klubbdirektör Hans-Göran Karlsson till Gefle Dagblad.


hockey!

hejhej. idag har jag o  syrran vart på fjäran häjder badet o badat! vi hade skit roligt,  träffa dler o co osv. sedan tog jag bussen till hockeyn. O  nyss kom jag hem från en otroligt rolig fast jobbig hockey match. Det var Brynäs VS äckel djurgården. djurgårdarna var helt idiotiska! alla i klacken ville fan bråka... o en jävel kastade snus i mitt ny duschade hår! :O fyfan vad arg jag vart.. annars har det var rolig m malkolm o alla vi träffa där! :) såklart vann brynäs!
och nyss typ kom jag hem, eller nån timme sedan xd jag har städat Julies  bur, chillat vid datan o nu  måste jag ut o ge kaninen mat! hon sitter nog där ute o är super hungrig! som mig :P sedan om jag prkar så ska jag nog bada o äta nån macka. sedan blir det väll att sova!  Klockan är redan halv 12, så...
aja vart ett halft kort inlägg! bloggar mer i morgon, i promese! :D
love me . ♥
BTW, ÄLSKA BRYNÄS!!









justin bieber ♥♥♥♥










hur kan man vara så jävla snygg?!?! :O ♥♥







keep love.

mitt hjärta till hör dig, & det vet du! Jag älskar dig lika mycket som jag älskar JB! och då kan jag lova dig att det verkligen är någpt stort.. jag fattar inte hur man kan vara så underbart fin o perfekt som du!
jag älskar dig av hela mitt hjärta... i will always love you... ♥




I´m back!


RSS 2.0