semster, igen :)

hejsvejs. nu tar vi mormors husbil o åker runt lite i sverige ;) vi pker om ungefär en halvtimme, o då åker vi mot campingen i kålmården. vi ska vara där några dagar, sen åker vi till liseberg i göteborg o har det gött! vi ska försöka fixa internet så jag kan blogga under resan, det är liksom inte så skoj o åka bil i fleeera timmar utan data ;) så nu måste jag fixa mig o snart så kommer mamma o hämtar mig!


pussss!














fjärran igen :)

hejsvejs. nu blir det fjärran idag igen med tjejorna!  hörs (:


sjukt rolig dag !

hejhej. denna dag har vart lååång.. som sagt har jag vart på fjärran med tjejorna :) sen träffa vi några där, ex salle osv . kurdgänget ;) NÄRÅ ! men runt 6 drog vi till donken o köpte glass o jag träffade syster Elin o hennes kille på stan ♥ sen på vägen hem så kom dte en kines (som ni vet så har jag fobi för sånna) aja, så kom det en kines o jag skjutsade Felicia längst ett staket odå cykla kinesen bredvid o jag körde in i staketet xd haha staketet  gick sönder :S o vi garva sönder! bara för kinesen ! ahhahahahha. jag är väll lite knäpp ibland?! men just denna kines känns som en stalker! asså han är typ jämt där jag är :S fett läskigt , jag hatar han! :O  aja nog  om det, men vi har iaf haft sjukt rolig idag! som ex.  på fjärran så  hade jag precis hoppat på 1:ans trampolin o då ser jag felicia komma ovanför mig o skriker: AAKTAA! och pofff så landar hon mitt på mig o mitt stackars huve :O asså idiot :) så vi garva efter fast jag hade skit  ont! o jag gjorde tillbaka fast två gånger xd asså det måste vara nå fel på oss?:D  sen på vägen hem cykla vi förbi ica , och vi gick in till natti oköpte slush o tuggummin , o vi garva åt att jag åka gå på nån annas tår, inte roligt egentligen !så vi typ as garva 24/7 o niklas som jobbar på natti måste tro vi har rökt på eller nåt, han garva o tänkte nog mycket.... o nyss har felicia o dom stuckit hem , jag sitter o väntar på att hon ska logga in på fb! men det händer ALDRIG! -.- tänkte läsa justins fansite o sen gå o lägga mig.. är så  sjukt trött efter denna sjukt roliga dag! :D haha felicia glömmer ALDRIG! ;) 









fjärran!

nu drar jag till fjärran med frida,felicia o vilma! hörs senare ;)







löss?!

hejsvejs bloggen ;) hur mår ni? själv mår jag bra bortsätt från att jag har troligtvis haft löss idag...
asså jag var hos amanda och var med hennes syskon o sådär, och sen när jag håller på med linnéas hår(amandas ena syster) så ser jag två stora prickar! o jag kollar närmare o då ser jag att de rör på sig!! omg jag fick panik , o då kollade jag i amandas hår o hon hade full med ägg :O dom hade verkligen löss o jag hade vart med dom hela dagen framför allt kramas med linnéa! så det bötja tok klia i mitt hår så jag ringde mamma och sa att hon var tvungen att köpa lusmedel så hon kom direkt! aså jag hatar verkligen löss -.- någon som håller med
mig?! aja, nog om det nu är jag iallafall lusfri!:D nu ska jag sova , hörs i mon !







haha , så söt!




älskar dig! ♥




grillning!

Hejsvejs. . nyss har jag vaknat hos pappa i min skööna säng! nu äter jag mannagrnsgröt som är super gott till frukost :) idag ska jag grilla med Rokaja och hennes kusin . ska väll bli nice ;) sen ikväll sover jag hos ida och vi ska ha super kul :D haha , som i går .. aja, det var allt för denna stund, vi hörs senare !

pussss  ♥



bjuder på en bild ;)





sakna!







geting stucken!

hejhej. denna dag har tillbringas med grannarna, mamma o co och master en snabbis ;) vi har haft vattenkrig osv.
och när jag gick Celines baksida barfota  så kliver jag på nåt som gör fruktansvärt ont! jag får panik o ropar på Carola. o hon kommer med en pincett och tar bort den , och gissa vad det var?! EN GETING GADD :O asså tänk vad ont en sån gör. så jag har haft skit ont o det har svidit som bara den!  men nu har de gått nåra timmar  och jag kan äntligen gå!
aja nog om det... när som helst kommer pappa hämtar mig. Har saknat han så sjukt mycket ♥ sen  blire nog ute på gården  med  grannarna hos pappa :) hörs!








stallet!

hejhej... idag har jag vart i valbo med Celine,Carola,Maria och Klara :) har köpt lite saker till skolan o så.. trevligt trevligt!
sen nyss kom jag hem från Celine :D vi har haft så sjukt roligt även fast vi har vart ap trötta! iaf, jag . Men nu ska jag fara mot stallet och skritta lite i hagen o mysa ! har lovat honom de ;)
sen blire nog nån film , kanske run bitch run ! har aldrig sett men många säger att den är sjukt bra .. vi får se!
men det blir iaf en lugn kväll. Och i morgo åker jag till älskade pappa!
vi hörs mer i mon.




JAG ÄLSKAR DIG O KOMMER ALLTID ATT GÖRA! ♥







allt o lite till...

jag har nyss vaknat, har sovit jätte skönt inatt! har drömt om Justin ♥ söta drömmar ;) snart ska jag väll gå ner o käka frukost och sen har jag ingen aning om vad som händer idag.. .förmodligen dyker någonting upp under dagen!
asså jag tror jag  börjar  blir sjuk? jag saknar skolan som fan :) haha , är det normalt?! mest för kompisarna tror jag men det är faktiskt super roligt i skolan :D  Juste snart blir det semester igen för mig . Vi ska åka till leksand sommarland och något mer som ska bli en överrasking . kanske blir liseberg? asså jag är jätte rädd för det stället, eftersom alla karuseller  går sönder där :O  men det verkar vara otroligt kul där.. så om vi ska dit så får vi hoppas att jag överlever när vi är tillbaka ;) men nu ska jag på börja min nya soliga underbara dag! så hörs vi senare, i promese !



SAKNA MIN MOBIL!






bio!

hejsvejs allihopa! igår hände varken det  ena till de andra som var bestämt! Btw ,  idag vakna jag halv 12 tror jag ?:D då fixa jag mig o drog över till celine :)  (min nya granne)   men de skulle bort så hann bara vara där knappt 15 min ?:p aja, sen har jag bara tagit det lugnt ....  ikväll ska jag på bio med syster o amanda! vi ska kika på den nya komedin "bad teacher" verkar jätte bra!:D nu ligger jag  i våran nya sköna soffa och njuter av dagen ;) ska nog gå o kika om det finnns nån som har lika tråkigt som jag! juste ni vet att spotify ska börja ta betalt? o man  får kan bara lyssna på låtarna en viss antal gånger ? så nu är alla mina låtar slutkörda på min "justin  bieber" lista -.- så jag sitter o lyssnar på nåt remix skit som suger :) det är oerhört drygt!  någon som känner igen detta?! släng in en kommentar vet ja!
nu har jag ingenting mer o skriva.. tänkte bjuda på trailern till bion ;)

de som inte skrattar har ingen humor ! ;)








sommarkväll=kaous !

hejsvejs.  denna kväll tillbringades på stan med syster och Naile, shalle och mattis ! " den börja bra, nästan intressant "  vi såg busshunter, sean banan och hans rumpa  ;)  åt god mat , träffa folk osv. men sen när vi skulle hem spåra det ur.. min kompis vart slagen av en idiot, som var väldigt feg o full!  lämnar inga namn eller ledtrådar. För det får den personen stå för själv! så polis har vart inlbandad och hela slutet vart kaous! folk glodde so fan, och fråga.. det enda man behövde  säga var" har du ingen tv hemma? " då vart dom sura :P  men  det funka ! haha. aja, men nu mår hon bättre, hon har fått en fläskläpp och har blödit mycket näsblod. Men iaf var inte oroliga! denna person kommer åka dit inom kort!   tycker oerhört synd om dig ♥ och nästan den personen som snart åker dit oxå , eller hur? :)

aja, nu kom jag precis hem som sagt, börja känna av pollen skiten igen -.- så jävla irriterande, och mycket snuva! aja , varför tog jag upp det? hmm... haha nolife.se?   nu har jag nyss kommit hem och har slappnat av SÅ SKA DET STÅ  :D tänkte gå o lägga mig nu det har vart en lååång dag och klockan börjar närma sig 1. i morgon kommer åtminstone en hel del av dagen tillbringas med NathalieBjörklund ♥ 



( hitta ingen bild )





undrar vad han tänker?!




man tror hon är dum i huvudet. vad tror ni justin tänker ?;)

älskarej ♥





möta upp naile!

hejhej. denna dag har jag bara vart hemma o haft det lugnt o skönt! packat upp lite från kartongerna, hängt in kläder i  min nya älskade stooora garderob! bjuder på en bild när jg fixat och tapetsera i mitt nya rum ;)
som sagt, snart  ska jag gå och möta upp Naile ! :D vi ska spana in huset lite, kanske gå stund! men dte finns inte så mycket och göra , det här kan man säga är "ute på landet" . eller det kanske är det?! det bor hästar kvarteret bredvid mig osv. ni vet master :) han står där, som jag red på förut.. ♥ men nu måste jag slänga på en tröja och börja gå ut med greta (min sega hund ) så det är nog dags  att börja  gå ut nu så vi hinner innan bussen kör förbi oss ;)


gammal bild sen 7:an.






it´s over!

ja, nu är det måndag och det är dags att packa sina saker o åka hem! Det har vart en fantastisk helg som tllbringades med dom bästa. men nu är min fatser Anna här , som jag träffade för  första gången idag , hon bor i göteborg ! så vi ska väll umgås , sen blire väll dra hemåt! idag ska jag till mamma och sova i vårat nya hus för första gången! ska bli kul ..:D  nu ´har jag ingenting o skriva! hörs senare pussgurkor!

bjuder på en av de sexigaste bilderna på Justin ! enjoy ;)





vill ha dig ! ♥





the children

 hejssvejs! igår hyrde jag en film som heter the children. den verkar skit bra! så   tänkte kika på den nu, hörs senare!  






frågor & svar!

Vad gjorde du år 2010


Vilken klass gick du i - 6:an
Vad hade du för hårfärg - ljusbrun,mörkbrun.
Hur lång var du - 146..?
vem var du kär i - ingen aning..
Hade du nån Pojk/flickvän - ja
Vad brukade du göra på fritiden -  kompisa,rida,fotboll.
Vilka umgicks du med - Rokaja,linnéa,micka,naile,elin,madde osv.
Var allt Bättre då - Nej bättre nu
Skulle du vilja gå tbx dit - nej.
Har du förändrats - ja det tycker jag väll
Nu:
Vilken klass går du i -ska börja 8:an
Vad har du för hårfärg - brun
Hur lång är du? - 1,57. 
Vem är du kär i - Justin bieber! ♥
Pojk/flickvän - Nej, tyvärr inte!
Vad brukar du göra på fritiden -rida,vänner m,m
Vilka umgås du med - rokaja,linnéa,naile,madde,frida,mathilda,malkolm,shalle,dana osv.
Hur ser du ut - ganska kort, blåa ögon,brunt lockigt hår,smal..
Har du:
Kysst någon -  yes
sovit brevid någon med samma kön - Ja
sovit brevid nån med motsatt kön - ja
slagit ner nån - Nej, faktiskt inte. Men några smällar har jag bjudit på..
Svikit någon /  Blivit sviken - ja.

Vem:
Skrev du senast till på msn - kommer inte ihåg .
Kramade du senast - naile
sov du hos senast -  frida.
Vill du vara just nu - i usa på en av justins konserter!
Ringde dig senast - pappa
Vad:
Drack du senast - juice
Köpte du senast - slush
Gjorde du igår - var på badhus med naile.
ska du göra imorn - ingen aning.
Vill du göra just nu - äta godis :)
Åt du senast - macka med nutella.
står närmast dig - mamma,pappa,naile.

Kärlek :
Du är kär nu - som fan!
Du har sårat nån så den började gråta - Ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - många ggr.

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är -  ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om - ja
Jag har fuskat i ett spel - yes
jag har struntat i ett prov - nej.
Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv - nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja,
Jag har vaknat gråtande - ja..
Jag har somnat gråtande - Ja, tyvärr..

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - ja uff, det är hemskt! 
Jag har sett någon dö - nej som tur inte.
Någon du Har känt som nyligen som dött - inte nyligen..





dag 3 i stockholm 10/7-11

hejsvejs. gröna lund was great! (Y) jag åkte frittfall :o omg, trodde aldrig jag skulle våga! bilder kommer sen ...
imorse vakna jag o naile runt halv 10. vi gick upp käka frulle och fixa oss o åkte till ett badhus i  södertälje :) roligt var det! vi var där 3 o ½ timme.. och sen hade jag lagt min  bikini i bastun för att torka , och jag skulle hämta den senare, då glömde jag den och var  påväg mot stockholm  igen.. då kommer jag på det! vi fick ´åka tillbaka samma väg o jag fick springa in o hämta den! men den var inte där! jag typ fråga personalen osv . men de hade inte sett eller fått in någon bikini som såg ut så som jag beskrev.. :( så jag gav namn,telenr och beskrivning så skulle de ringa i mon kl. 9 om de hittade den ! -.- varför just 9?!  aja, shit the same, hoppas dom hittar den .. den kosta faktiskt 200:- om inte mer. Nog om det! Sen när vi kom hem satt vi på fucking åmål :) as bra ungdomsfilm för dom som inte sett den, ( den är gammal )   sen vart det jätte gott käk, o sen feter maten så  var det dags för naile att åka hem :( hon fick en sån hemlängtan... så det var synd!  i morgon har jag inte en aning vad som händer, troligtvis blir det nog vara här hemma i slagsta , bada osv.
men nu rulllar tiden på o jag måste käka klart mina goda nutella mackor och juice :) så hör vi i mon så får vi se vad gabbi hittar på här next ;)



bjuder såklart på min älskling JB♥♥








i stockholm!

hejsvejs. nu är vi framme i underbara stockholm!:) här är vädret som i gävle, soligt och varmt! 
iaf, nyss har jag o naile spanat in vårat  rum, vart nere på stranden, badat ,fotat ,  spela lite boll , handlat godis, och spanat in snygga killar  ;) trevligt trevligt. sen träffa vi några syriener (stavning)  som var  1 år äldre än oss, som var jätte trevliga ! :D Nyss har Naile duschat, och jag sitter här o väntar på henne. Vi ska gå ut nu o äta korv med bröd på baksidan. Sen blir det förmodligen mer data och lite tv. Vi måste gå o lägga oss i tid i dag för i mon ska vi upp tidigt! det är dags för gröna lund! :D vi är taggade som faaaaaaaaan .   men aja, nog om det! ps. det kommer bilder efter semestern ds.



pusss! ♥






Semester!

idag åker jag till stockholm med Naile (L) som sagt!  vi åker ungefär vid 5 tiden?! sen blir det väll käk och dra ner till stranden när vi kommer fram för ett kvällsdopp! underbart väder här i gävle iaf :D  många undrar om jag kommer blogga under semestern... absolut! jag ska försöka så gott jag kan , jag  tar med min lilla laptop och snor säkert grannens internet ;)  i morgon blir det grönan , bara jag o naile :) fyfan  vad jag längtar!  och i går sov ju frida hos mig en natt till , vi somna halv5  -.- så nu e jag helt död. fick vakna halv 12 -.- men ändå! naile äör nog oxå trött efter månaden i kosova! :) så det blir väll en tidig kväll, vi kommer ändå ha kul! har saknat henne sjukt mycket min lilla alban;) <3 men nu har jag precis vart ute med hundarna  ,släppt ut kaninen i uteburen och nu är det dags för att duscha. Sen drar ajg till älskling o hjälper henne o packa och kanske träffar rokaja :)
vi hörs sen allihopa!



love me.



jag o frida lekte lite ;)


 idag:





dagens sommaroutfit:


magtröja från Bikbok rea 79:-
shorts från Lindex 50:- 







godmorgon!

hejsvejs! idag har jag inte sovit så skönt :( madrassen var hård och det känns som om jag inte har sovit nånting alls ! :o konstigt.. men iaf, nyss har vi kikat på justin bieber - happy moment som i förra inlägget jag lag ut :) sen har vi kekat frukost, snart är bieber på tv kanal 5 ,20 i 1 alla dagar tills på fredag. Jag har missat 2 dar :( iaf idag ska jag på stan med frida , shalle och dana :D vi hittar väll på nåt skoj! sen ikväll blire sommarkväll, om ´jag orkar ! ska kolla först när min älskling Naile kommer hem, har saknat henne sååååååååååååå här mycket! fast mer ;) men nu är frida ganska rastlös och jag ska väll vara lite social tills JB börjar ♥


love me.




i don´t forget i am a  

älskling!



jag älskar dig ♥








hos frida :)

hejhej nu sutter jag med finaste Frida Englund ♥ vi har nyss kekat och sitter nu o lyssnar på JB !




älska !  ♥



snart får jag semester som sagt , då åker jag till grönan med Naile och kanske frida :)
jag hoppas frida o co. följer med !  Sen ska resten av helgen tillbringas i stockholm hos min låtsas mammas föräldrar!

hörs senare, puss!



dream until, your dream comes true.



i trust you..






Jag älskar den!!

hejhej, idag har vi vart i ockelbo på ockelbomarknaden :) vi köpte en hel del saker..  skit söta skålar, godis, mat och ...



När jag såg den, jag skulle kunna gett 100000 kr :- närå, men mycket mer pengar!
den kosta bara 60 :-  JAG ÄLSKAR DEN!  ♥ 




igga  shitfacet i bakrunden ;)





justin bieber - latin girl







toppenhumör! (Y)

hejehj. idag vaknade jag på suuuuper glatt humör! vet inte varför , kanske för att jag är super tagagd tills ikväll?;) jo, vad händer då?!?!?! det är "sommardisco" i stan :)  o jag ville gp med Naile men hon är ju kvar i kossova :( så jag drar dit med Shalle och co.  träffar säkert mer folk där :)  Iaf, nyss har jag kikat tv och ätit mackor, nu sitter jag o lyssnar på justin bieber - favorite girl   ♥  Fast nu vart det Justin Bieber - One less lonely girl  ♥   Snart ska jag nog ta ett dopp i poolen med bror :)  Sen blir det dusch, fix och dra mot stan :)  jag bjuder på en bild innan jag drar på min outfit !   


love meeeee . 
















RSS 2.0