hah, så patetiska!

haha , man blir så full i skratt men ndrar samtidigt om något är fel på er? komigen tjejer, hur gamla är ni?
behärska er för fan. Ni tror att ni är nåt men  ni är bara så fucking omogna! vet du hur många som inte acceptera detta? 8/10 :o kan ni bara ändra erat ptetiska liv o beté er normalt. sluta : kränka folk, leka idioter. jag evt att ni är helt underbara inormbords! men ibland undrar jag varför ni gör detta? men jag får aldrig något svar.

tack för mig!

gabriellamarialöfving ♥ justindrewbieber = sant!

hejhej.. nu är jag hemma igen!  kom nyss in, har spelat sjukt dåliga regler på king m syster och hennes kompisar. Helt jävla störda regler -.-  sen börja jag o syster bråka . så fick jag ju skiten ( som vanligt ) aja, nu ska jag nog bara sitta vid datan resten av kvällen ;) har inget annat för mig, ska nog städa undan lite på rummet :S ser ut som "  7 svåra år  " ni vet det man säger ;) men nu har jag INGET mer o säga. hörs i morgon!












igga slutet ! kom till sverige ska det stå ;) ♥  jag älskar díiiiiiiiiig.








chucky :)

hejhej, nu är skolan slut o nu sitter jag hos Naile med bitchen Rokaja ;)  vi ska se film o käka. hörs sen!



skolan.

godmorgon! idag vaknade jag halv 8 ungefär. mamma väckte mig , och gjorde gröt :)  nyss har jag duschat! och nu håller mamma  på att fixa mitt hår,  för vi ska åka till skolan nu.. klockan 09.00 börjar vi.
hörs efter skolan ! 





jag, jennifer ,stina o emma när vi var små! ♥








kort inlägg,

denna dag tillbringades med malkolm o co. igen ;) sen kom jag hem , käk dat , o nyss har jag badat med syster.
nu ligger jag äntligen i sängen o ska ropa på mamma efter ett glas vatten ;) orkar inte blogga nå mer. det var väll allt!

puss






'

a nice day!

ja, rolig dag dag :)  det börja med att jag vaknade halv 9., käka frukost , fixa mig o drog till stallet!
Gabriella-Harry
s¨idag blev den lilla harry, som jag red asså. vi red ut o galopperade ,travade i skogen! awsome ;D  hihi, första gången på GRS iaf. Sen vart lite problem i  stallet osv. En tjej hade gått omkull med en häst. Och hon typ gjorde illa sig o kände sig  lite svimfärdig ,då tog jag hennes häst och gick upp till stallet och carro(min lärare) undersäkte hästen. men det klarade sig! sen var jag tvungen att springa till bilen för att syster var på gd/gif . och hon skulle starta 12. så det var lite små bråttom... sen kyckades jag nå milboskolans tält :) där sitter man och umgås med madde, malkolm o co.  :) skit trevligt! sen har jag vart där princip hela dagen. vi kom hem typ vid 6 nånting. och nyss har jag vart ute med syter och spelat as stora gummibollar o haft skoj! :p hihi. så nu är jag helt slut -.- hah dålig kondis?! ;) men nu har jag precis laddat ner en film som heter "Babysitter wanted" och skja krypa ner under täcket med chips o juice!

vi hörs i mon, då ska jag till mina älskade vänner igen ! 






bild på mig o tjejerna :)






i´m sorry for no update last day ;)

hejhej. ja första meningen blir , låt rubriken tala ;) haha, iaf idag  slutade vi skolan kl. 3 som vanligt.... jag o tjejerna drog till fotbollsplanen och träna till talangjakten imorgon! vi ska dansa hip hopp till justin bieber - BIGGER   ♥     ÄLSKLINGEN MIN :*  video kommer sen .
nu sitter jag o äter mackor o coco pops o mjölk :) som vanligt då! haha, nyss har jag vart ute med hundarna o gett dom mat!
inge läxor denna vecka (Y) tror jag xd haha , skönt isf ! me like it.  idag händer det väll inte så mycket mer, ska duscha ,ge kaninen mat sen är det nog time for big brother ;)  haha , jag älskar när de säger " freeze" då måste ju alla stå stilla xd sen kommer det en naken tjej och typ dammar o tittar så det håller huset rent . och sen kommer" release me" en liten snutt av låten,  SÅ  jävla sjukt  !
men nu ska jag försöka ladda hem nån bra film, på denna dator! hörs senare som sagt.


denna låt ska vi dansa till ;)







haha så jävla sköna! selena dör av garv xd <3

i love you justin bieber <3<3<3



 

grymt bra statistik!

ja låt rubriken tala! fortsätt så ;)  jätte härligt o se!     


dagen:


idag har det vart skola   som vanligt..   dagen gick väll bra , vi slutade 14.50 :)     sen vart det bråk mellan mig o  en idiot på skolan som har damp!! han slog mig, och hota att kasta stenar osv. mentalsjukhus dirr !  :o hoppas ni fattar VEM.  så det tog sin tid:   ca en  halv timme.  sen gick jag till   micka och vi stack till ica o   köpte chips o  läsk o sen drog vi till naile :D och sen vid 6 tiden kom linnéa.  vi ladda ner skräckisar, ex. babysitter wanted eller fan den hette , men den kom vi knappt till  mitten av för naile vart rädd xd hahaha. Så titta vi på the ring 1 :an, aldrig sett förut! den var fett läskig på slutet :o   har bara sett 2:an . aja, så det blev en "tisdagstjejkväll"  för oss brudar då  ;) sen fick jag skjuts  av linnéa hem på¨cykeln. o nu har jag precis kommit hem.. och nu är allting klart for the night! kaninen har fått mat o vatten, så nu ligger jag i sängen o käkar flingor o mjölk och mackoooooor! (Y) mums. men faaaaaaaan nu kom jag på att jag har prov i món i engelska! shiiet, måste tränas!  så nu måste jag plugga! 

ännu en gång .. JAG UPPSKATTAR VERKLIGEN STATISTIKEN MINA KÄRA BLOGGLÄSARE!


















i´m overboard.. and i need you now, pull me up! i can´t swim or my own.

hejvejs alla galna bloggläsare!  Igår kväll efter jag publicerade " kvällsis"   inlägget så skulle jag sova týp... jag tog 2 sömntabletter, men ingenting hände! -.- skit drygt.. så jag somna nte först kl. 1 så imorse var jag död. pappa lät mig sova ett tag. sen kl. 11 ringer pappa o väcker mig. sen 11.30  tar  jag bussen från mig till skolan. jag missade eng  prov, kören (till skolavslutningen)  och matten. äsch den kvittar :)  sen hade jag bara 2 lektioner kvar. data o no. sen efter skolan följde jag  med naile hem vi kollat på ett as roligt klipp på pippi xd haha kolla själv vi garva sönder!  obs titta i början xd hahahahahahaaaaaaa










jag tror jag  dör!


aja, sen var vi med finaste shadi. ute o inne fett roligt asso! :D   

sen kl kvart över 8 tog ag bussen hem. och nyss har jag duschat o nu igger jag i min underbara säng o bloggar :) men nu ska jag kika på 
www.justindrewbieber.blogg.se  i  ♥  u Justin !










kvällsis ;)

ja , som sagt , nu kommer min andra halva av dagen:   jag la mig o kika tv, sen så somna jag ... :o fett skönt! men  pappa väckte mig typ efter en halvtimme. För annars  skulle jag inte vara trött ikväll! asso nu, är fortfarande lite trött.. iaf nyss kom jag in jag o milo o grannen har vart memd varandra hoppat studsmatta , och kolla i en justin bieber tidning , där fanns en affisch (stavning)  jag bah: kan jag få den snällaaa?!
hon bah : nej.
jag: titta var snygg han är :)
hon bah: nej han e as ful, blalblabla
jag: nej! men  då kan jag ju få affischen?  :S
hon bah: nej, för den är min -.-  trögt & onödigt!
aja , nu sitter jag i käket vid bardisken med laptopen och kekar teakakor och coco pops o mjölk , that´s my "kvällsis" ;) kvällsis=kvällsfika . haha , då vet ni ! men nu ska jag ta mig en titt på facebook och sen blire väll sova! klockan är redan halv 10. Det gär inte så mycket för min del ;) för i morgon börjar vi ändå så 9 :D  



forever young!

igår vaknade jag o Naile halv 9 hos mig. För jag skulle rida på lervik :) jag red Xamir. Vi red dressyr,träna galoppfattningar osv. det gick bra , men det är bara det att han är ganska ivrig i galoppenoch bråkar med huvudet hela tiden typ :p men han är min favorit iaf ♥    sen åkte vi hem o åt o duscha osv. sen fixa vi oss till forever young!    Vi tog bussen ner till stan o mötte min mamma o jag fick pengar och min väska.  Sen drog vi dit och dansa , jag dansade typ med alla. det var eftt rolig kväll ! men det var fett varmt.... haha ,  sen hämta mamma oss kl. 1 vi skjutsade hem naile o sen åkte jag hem oxå.....     och sen vaknade jag i morse kl. 10.30 ungefär...  idag har jag inte gjort ett piss. jag är trött som satan och skulle egentligen åkt till stallet men jag e såååå trött -.- Nu ska jag gå o ta mig nånting o äta! nånting riktigt  onyttigt   ;)

hare bäst så hörs vi ikväll! :)















just shake me to you wake me from this bad dream!

hehej!  skoldagen var som vanligt, men lite bråk på rasten , såklart -.-  jag o naile ska dansa till : justin bieber - bigger    . på talangjakten :)   så vi dansa på rasten, vi hade fett kul! o våran dans äger ! har ni tur får ni se video från talangjakten senare ;)  men vi måste dansa den först xd aja.  sen efter skolan följde jag med nailde hem, vi hade faktiskt kul. vi prata om, killar,forever young ,   justn bieber   , titta på hans videosar när han sjunger one less lonley girl! 

kolla vad söt han ärr när han ler o ex på slutet när han var lite sååååååååååååååå jävla söt  : btw kolla hela videon! 



http://www.youtube.com/watch?v=PlEp80dv00Y


i love justin   ♥













bieber feber!






DÄR STÅR JAG SNART!















gårddagens inlägg!

hejhej, i går var jag i skolan som vanligt. Sen skutade jag kl. 3 och då tog jag bussen ner på stan o köpte en slush för 5 kr inne på turk affären ;) sen tog jag 1:an till master ♥  eftersom han är stel i bakbenen och kia har lagt på linement så får han bara skrittas en vecka. Så jag red först 20 minuter på banan. sen red jag ut o ch kia gick. han är såååå pigg! man kan tro han är unghäst. Men han är ju 26 ;) haha ,han är typ rädd för allting xd knäppis ! SÅ SNART SOM SAGT KOMMER JAG I GÅNG MED TRAVEN IGEN...  :)   sen kom jag hem igår strax efter 6. då satt jag mig vid datan och spela sims. sen var det käk, sen data o sova . men DET var min gårddag!











läs vettja (Y)

hejsvejs !  nu sitter jag äntligen framför din dator ( inte bärbara ) den här datan har sönder så jag har inte kunnat spela sims :( det är typ det jag brukar göra på denna dator <3 men nu kom detta ivägen ;)  nyss har jag kekat jordgubbar o  mjölk och glass maränger cola o chokladsås , vad kan bli bättre? fast jag ska faktiskt äta flingor o mjölk innan det blir sleeping. Idag har jag vart till valbo ensam o handlat nyss hamsterhjul till Rango ( min guldhamster) typ as mycket sand (toaletten)  ull till deras hus, och två as långa o tjocka godis stånger :) det gillar dom .. :p allt för det underbara. sen skulle jag till master direkt efter  så jag åkte med ridkläder -.-  men perra ( kias pappa ) hade redan åkt därifrån o klockan var bara 20 i 4. jag bah : okej.. och sen när jag typ satt mig ner för att vila så ser
jag en hängande mobil, på ni vet den dära saken man trycker på för att gå över vägen i stan  , fattar ni? jag bah : shiit, jag starta den , alla pengar var kvar  så jag ringde mamman , ´men hon bodde i söderhamn eller  om det var sundsvall , aja långt härifrån iaf :) så jag skulle ringa pappan, och då skulle de hämta den senare.. så jag fick bara 20 spänn i hittelön, jävla snåljåpar!  minst     50 spänn iaf :S  aja sen har mormor och christer ( hennes  man ) vart här o fikat och mormor har masserat mig med en grej o tigerbalsam, skönt som fan!  har ont i kropen som fan sen jag red igår, träningsvärk antar jag. så det gjort väldigt ont xd  haha . sen åkte de hem , o jag har  pysslat med hamstrarna osv. och nu har jag skit ont i min höger arm... kan inte skriva nåt mer! :( 

hörs i mon . 

bjuder på en bild :





jag o älsklingen Master










just waked up ...

godmorgon godmorgon allihopa! var sjukt trött i går så jag somnade till det lilla inlägget jag skrev igår  xd
idag är det äntligen fredag och vi har studiedag :D  nice som fan!  så idag ska vi tjejer grilla , och sova hos Rokaja ♥
   det kommer rocka sönder ;)     Sen i morgon ska jag rida, och sen åker jag till mamma efter ridningen (a)  saknat min älskade mamma.. men aja, nyss har ätit mjölk o liter coco pops flingor , gott gott ! 
Sen blire väll fix, och ut med hundarna. Sen vid 1 tiden skulle vi grilla :)  Jag ska bara ringa rokaja, om hon sätter på sin telefon någon gång -.-   hon e rolig hon.. aja , som sagt jag vet inte om det blir nåt mer inlägg ikväll , tar med min bärbara dator och kanske snor nåns trådlösa  nätverk.  ;) hoppas det går.. 





 


trött brud =)






jag mår inte bra, snälla acceptera detta!

dagen har vart sodär.... pallar inte berätta! Asso är jag äns värd o leva? folk  kränker mig, hånar mig, bitchblickar, säger att jag är opåitlig falsk människa! förstjänar jag detta? jag mår inte bra! jag vet att jag kan säga elaka saker , men jag mobbar inte folk!  vill bara säga detta. För fol säger att jag har blvit " konsig" och gnällig! men det är tack vare er, inte mig, jag har blivit sårad i hjärtat! så jag hoppas ni förstår o slutar.. jag gör mitt bästa!




irriterande!

ja, fan oxå vad det kliar i min näsa -.- Jag tror jag är pollen allergisk  :o  men hoppas inte, nån som kan tipsa en bra medicin för detta? hör av dig/er! 

aja nyss har jag käkat kart cocopops och goda  färska té kakor ;) Nu ska jag gå o hänga tvätten o sen lägga mig o ta en titt på big brother (Y)







hörs i mon!






hos alex :)

ja idag slutade skoldagen 3 för mig. men fick sluta tidigare :) helt OK skoldag i dag. Inge bråk bara  lite tjafs. Efter skolan gick jag o alex hem till henne o hämta saft sen kom jennifer då gick vi till ica o köpte frallor  och smör o sen stack vi till vårat lilla ställe o satt oss och fika framför solen  !  vi har haft det sååå roligt o sååå myysigt, vi håller på med en skit rolig o bra grej i skogen. men visar vi senare ;) det blir en överraskning .... men nu sitter jag hos alex, jennifer har gått hem o jag ska hem nu oxå . Ska äta,duscha för jag har fett mycket   barr o  skit i håret xd sen blire datorn, får se om jag orkar slänga in ett inlägg senare . Som sagt har blogg.se haft problem, så mitt förra inlägg publicerades i går och jag publicerade det för 2 dagar sedan :S men nu ska jag  ta min syrras gamla cykel o  ta mig hemåt! 




älskling <3




 


Lev dagen som den vore din sista, i morgon kanske det är försent!

bloggpaus vart det över 1-2 dagar? :p men nu är jag tillbaks. i går grillade jag,naile o några till! fett rolig kväll vi hade ! vi grilla  som sagt,  lyssna på musik rökte lite , haha hade as kul iaf. vi kom hem halv 11. Aja i går förmiddag red jag Harry , vi hoppade o så :) kul. I morse vaknae jag runt 11 tiden. Senare åkte jg till Master o red ♥  gick ganska bra, han gick jätte fint i form ( som vanligt ) men problemet  är att han är tel i ett bakben. Så galoppen blev inte av . Eftersom master är världen gulligaste  fast en  gammal kille medmycket spring o ork i benen o kiroppen , så  har jag oc kia ( ägaren )  bestämt att jag ska lära honom galoppfattningar eftersom framöver ska vi tävla :)  det går ganska bra med galoppen, det är svårt, jag ser ut som ett mongo  när jag pushar o driver på honom. men vi är på god väg! bortsett från högervarvet ogillar han, svårare galopp o inte lika fina gångarter som i vänstervarvet. Så detränar vi på! nu e kl. snart 11,de är skola i mon ju , fast skönt att vi börjar 9 :D  så det är dags för mig o sova! 





visst då? 











godmorgon godmorgon!

Ja, inatt sov jag hos Naile ;) vi hade värsta kaos dagen i går / inatt. Jag rokaja och Naile grillade igår  och sen kom linnéa förbi en snabbis . Kul!  Sen var vi ute ett tag.  När vi kom till Naile så satt vi oss vid chatroulette och chatta ;) och sen åt vi coco pops till kvällsfika (Y) mums! Sen hade Naile laddat ner nån stripp film xd  så vi kolla på den en stund men den sög -.- bara typ stripp o porr , man fatta nada! inge  text heller.  Vi somna tidigt i går, men sen vaknar jag av att naile står o klär på sig..  - vart ska du? frågar jag. -till sjukhuset, för mina utslag!
 Man bah: aha, så dom åkte dit. och jag somna om. Sen en timme senare vaknar jag av att hon är hemma. Då la hon sig direkt. Och vi somna typ en halvtimme efter , halv 4  tror jag :)
Men nu ska vi käka frukost ,och sen ska jag till lervik (grs) och rida:D naile ska tjata på  sin mamma om att följa med!vi hörs senare ... Bilder kommer sen  ♥

love me




skönt att vara vän med dig igen.. ♥

 

linnéa kommer du ihåg?  :-)  
 

vi skulle ju till friluftsdagen , när vi  klassens tjejer skulle rida xd haha alla såg fett mobbade ut :D

förlåååååååt !

ja förlåt men jag har inte orkat bloggat. Men när jag läser denna  underbara blogg så kan jag inte låta bli, den e både ,rolig,intressant o fin ! för det är världens bästa naile som driver den ;) nu ligger jag i  sängen och lyssnar på justin bieber min älsklings låtar U smile I smile REKOMMENDERAS!!!! Aja, i morgon har vi SO prov! men har inte tränat nåt typ bara i skolan :p hoppas ´det går bra iaf ni får peppa mig lite ;) men nu känner jag att jag måste gå o pinka,xd haha vi hörs i mon efter jag har vart hos älskling Master  ♥

Bjuder på lite bilder på mig o naile , dan efter valborg ?








jag följde med i nån orkester :D
gahhhaha en sk till, de skrek i en dån hära megafån (stavning)  " vi vill ha sex " jag bah : MEN KNULLA DÅ! haha idioter.



/ G löfwing :*


RSS 2.0