Clearasil - ett bra val!




jag älskar den ! ♥





bada!

hejhej. idag slutade vi skolan kl. 3 ungefär. då drog jag , alex och elin hem till jennifer i det dundrande  spöregnande vädret -.- vi gjorde typ inget, sen drog vi ner på stan och käka på donken. Sen typ drog alla hem o nu sitter jag här o äter mat. Ska strax gå o bada! så jävla skönt. Ah, juste, jag lovade att visa produkten o det visas i nästa inlägg ;) nu ska jag snart gå o bada som sagt. Vi kanske hörs senare!




bjuder på en ny bild :)






bildbomb från i går!















Bruno

hejhej½ idag har skoldaen vart rolig! först så hade vi simskola eller vad d heter på fjärran ist för idritten ;) o jag klara det såklart .. sen när man var klara fick vi bada fritt i alla poolerna typ 1 timme, så d var as nice! sen drig vi alla tjejer till donken o käka. gott! sen hade vi  2 lektioner kvar o d var no o so ! efter skolan var jag m naile. vi käka, var hos tandläkaren osv. hände inte så värst mycket½ juste , vi har tagit en deeel bilder idag som jag lägger ut i morgonkväll efterspm jag ligger haldöd i sängen o kollar på en skit rolig film som heter : bruno aja hörs i mon puss!











tjoo! :)

Tjoo allihopa! denna skoldag har varit helt okej. (som vanligt)  men jag slutade 1 timme tidigare för vi drog till doktorn o kolla min rygg för jag har haft jätte ont oxå har jag problem med den.. men doktorn var en idiot, o han ville ta av mig tröjan, jag bah : no way! jag tänker inte ta av den. Och när han undersökte mig det kändes inte så bra :S haha , han sa att det inte skulle hjälpa att röntga en sådan ung tjej, me det visar sig visst! tro mig min morsa har samma problem fast värre. Oxå när vi kom ut .. mamma bah: nu jävlar ska vi byta doktor / hälsocentral! ;D
sen åkte jag o mamma till affären o  handla :) jag fick en ny jätte bra ansiktsrengöring !
visar bild senare.  Sen följde jag med hem till mamma o spela lite data vi åt god mat osv.  Sen drog jag till pappa igen o nyss har jag badat o ska lägga mig o kolla på film nu! se blire sova. Och i morgon btw så ska vi tjejer i klassen åka o simma på fjärran ;) bättre en en hel skoldag! sen åker vi ner till donken o käkar o sen går vi de sista lektionerna i skolan.. Nice eller vadå?! :)

aja , vi hörs i mon!


puss




gullig bild på mina vovvsingar! ♥

trust

Will och Lynn Cameron har alltid känt sig säkra i sitt hem. När deras 14-åriga dotter Annie träffar en ny vän på internet, den 16-åriga Charlie, tänkte inte Will och Lynn något speciellt. Men när Annie och Charlie bestämmer sig för att träffas, kommer de kommande 24 timmarna att förändra hela deras familj. Charlie är egentligen en 40 år seriepedofil och när Annies våldtäkt uppdagas blir Will besatt av att hitta den som gjort det. Samtidigt lämnas Lynn ensam att försöka hålla ihop familjen.


trailer ---->




godmorgon..

godmorgon nu sitter jag här i vardagsrummet o äter frukost! musli o youghurt ;) Som de säger " en bra start på dagen " haha! aja, idag ska jag nog vara med Naile! Eller om de från bomhus ringer o säger att jag ska provrida ett busigt litet russ idag! :D hoppas det..  men nu tänkte jag ladda ner en film som heter Trust :) alla säger att den är bra (:



bjuder på en bild !









gårdagens shopping!



Gina tricot 399:-



1:a  cubus 29:-
2:a bik bok 129:-




1:a HM 149:-
2:a HM 199:-




byxorna: cubus 199:-
tröja: HM 199:-




1:a Gina tricot 199:-
2:a bikbok 149 :- (tror jag)




lösögonfransar HM 39:- (redan använda i går kväll)






Kapten Röd - Ju Mer Dom Spottar

'


Jag älskar verkligen denna låt!!

Svar på tal!




Hej anonym! :) Jag har köpt min tröja på Gina tricot för 199:- 


Hoppas du fick svar på din fråga !





/Gabby


stugan!

hejhej. igår car det ju inspark på Maxim och jag naile var där :) det var skit roligt i början, men det var skit varmt och sen så fick jag ont i fötterna eftersom jag hade dom här på mig hela kvällen :



(nailes skor)

snart ska jag mamma emilia o stefan dra till stugan 1 natt o bada o mysa!
så nyss har jag duschat & packat. Och tyvärr kan jag inte blogga nå mer idag! jag lovar iaf att jag knäpper lite bilder som ni får se i morgon ! :D

Bjuder på en bild :)










what are words?

hejhej. För ett tag sedan kom jag hem från en underbart rolig kväll med Naile! :D haha det går knappt att förklara hur kul vi hade xd aja, nyss som sagt kom jag hem, jag har badat o käkat oxå Men just nu sitter jag o lyssnar på en av mina favorit låtar, den är såååå fin ! håller ni inte med?!


. Så nu innan jag ska gå o lägga mig framför TV passade jag på att slänga in ett inlägg till er ;) Imorgon är det ju disco om ni inte visste det, då ska jag dit med Naile såklart ;) ♥ jag är taggad som fan! nu ska jag gå o lägga mig , vi hörs i morgon! och då ska jag först på stan med mamma o shoppa o sen blir det fix till discot hos naile :) men det återkommer..




naile är en subba

hejsan! idag slutade skolan kl. 4 då drog jag till naile o nyss har vi kekat. nu ska vi in på chatroulette o ha lite kul ;) haha vi ska driva lite med folk haha! det är vårt liv!  så vi hörs senare när jag kommer hem...
puss!



...

Hejhej! idag efter´skolan har ja bara vart hemma! jätte skönt faktiskt.. men jag ´har sålt en del jultidningar idag , nu är vi eller mest JAG då efter som syrran bara sålt 1 enda så år vi uppe i 2000 kr o lite till :P så jag kommer få en biobiljett o  några hundra ;) iaf´´´nyss har jag duschat, spelat sims o ätit coco pops o fil :D nu la mig precis i sängen, jag vet att d är tidigt men jqg är så sjukt trött!


 






håltimme!

hejhej. nu sitter jag hemma hos Naile vid hennes super snygga nya dator o chillar! snart ska vi till skolan igen och käka, om ungefär en kvart drar vi mot skolan. ja det var allt just nu:) vi hörs senare !







first day of school is over!

yes, låt rubriken tala! var rätt härligt att komma tillbaks i skolan o ha de vanliga rutinerna! Vi fika, o  hade nåt möte iklassrummet :) sen sluta vi efter en  timme .... nyss har jag vart på ica o nu är jag hemma hos Naile o äter ;) vi ska kolla på nån rolig komedi o senare ska jag hem o sälja jultidningar m  syster o sen kanske jag åker förbi julia en sväng i stallet ;) det blir nice,nu har jag tyvärr inge mer o skriva om! 
vi hörs senare .

Bjuder på en av de senaste bilderna på Justin !







teach me how to dougie by justin bieber <3









tacos!

hejhej. idag vaknade jag kl. halv 11.  fick inte sova så länge eftersom skolan börjar ju i mon, är taggad som fan ! :D nyss har jag duschat , o kollat TV. Nu sitter jag framför mormors sega data;) och käkar Tacos !
snart ska jag fixa mig o dra ner på stan o köpa en JB tidning o  busskort inför the school ;)  HAHA. asså jag måste vara konstig? jag saknar skolan så sjukt mycket!:O fast det är positivt, o mitt mål är att sköta mig , låta skolan gå före kompisar o inte va så kaxig! :)   bra mål va? sen ska jag till mamma o sen blir jag nog bara hemma..
nu ska jag äta o sen fixa mig som sagt.. hörs senare!


 
en bild från mormors  bröllop för 2 års sedan.. :)





hemma!

hejhej  , nyss kom jag  hem från min älskling olivia!  jag vart där ungefär 2 timmar vi lekte o hade d mysigt. jag har saknat olivia såå mycket ♥



nu ska jag äta sen ska jag till mormor o sova där! vi hörs senare..






flum bild på mig nu :)






jag är med och tävlar..

Jag är med och tävlar om 2 biobiljetter till den nya filmen " Jag saknar dig".  Vill du vara med och tävla?  tryck  HÄR  lycka till! :D





hos naile ;)

hejhej :) idag vakna jag i min systers säng efter som det vartvå skitstora harkrankar i mittrum i går kväll o jag är skit rädd för dom :O jag lyckades döda en men vettefan  vad den andra tog vägenså jag la migi min systerssäng o kolla på komedier  på 3:an ex. how i met your mother o 2½ men;)  haha älska!  Sen käka jag lunch o har vart o hoppat m emilias gamla cykel i grannens ramp :P det var skit läskigt! haha menkul var d  oxå. nyss har jag vart på ica o köpt tuggummin , det var extrapris för 1 packet kostar 15:- (egentligen) och 2 för 20 , och 3 för 25 och 4 för 30 :- så jag köpte såklart 4 eftersom  käkar ett tuggummi paket på 5 min ;) haha nog om det , nu sitter jag hemma hos naile,vi ska gå till shadi o hälsa på hennes nya marsvin som hon fick idag ! sen ska vi tagga till rokaja... o se vad som händer!  :D vi hörs senare! 

Love mee !





saknar dig rango !♥





back!

hejhej! förlåt om jag inte bloggade i går, men jag fick utegångsförbud.. o då fanns det ingenting att skriva om! Men idag får jag gå ut :D idag vaknade jag as sent, var skit trött även fast jag somna  i bra tid igår ..... idag när jag äntligen få gå ut så ska jag nog vara m naile , o kanske shadi o rokaja ;) vi har jätte roligt tillsammans tjejer? right ;) nu ska jag fixa mig o sen call the girls .. vi får höras senare!


love mee ♥






som ni ser på datumet så är  bilden gammal ;)










my favorite boy ♥



Justindrewbieber ,you mean everything to me, ilove you and will always do!








tuesday morning!

hejhej. inatt har inte sovit så många timmar -.-  jag somnade kl.4 för jag inte kunde sova , skit irriterande! då kollade jag på south park o mtv :) sen till slut lyckades jag slumra till.... äntligen. sen i morse väckte pappa mig först vid 10 sen somna jag om för jag var så jävla trött då sov jag till halv 12 ungefär :P  Nu sitter jag o käkar frukost  ,youghurt & musli.. snart ska jag gå ut med hundarna. sen ska jag ut , vet inte vart / vem jag ska vara med. nu måste jag dra, hörs senare! 

bjuder på en bild :)







morgon bild .se ?






najs kväll!

hejhej. denna kväll har tillbringas m Emma & Malin;)  vi träffades på ica, sen drog  vi till Emma o kolla film , en skräckis faktiskt den var skit bra! men vi hann inte se klart hela filmen eftersom jag var tvungen att ta kvart i 11 bussen.. då det är ungefär 15-20 min av filmen som vi kollar klart nästa gång! tack för  en underbar kväll tjejor! ♥ nyss kom jag då hem som sagt , nyss har jag käkat mackor, gett kaninen mat o nu ligger jag  äntligen  i min säng .. o ska försöka sova snart .  måste börja sova tidigt för om 1 vecka så börjar skolan igen o då måste jag få in rutinerna igen! men  nu måste jag försöka sova ,   hörs i mon !






fixelix!

godmorgon på er! hur är det ? själv är det bra har sovit såå skönt inatt , fast der har spöregnat -.- haha äsch men  nu lyser solen här i gävle, fast det är grått på himlen! :/  Nyss har jag käkat frukost , coco pops o fil ! sen har jag vart med Leo en stund.. nu tänkte jag gå ut en  stund sen blir det fixelix ;) o dra ner på stan o möta upp madeleine min älskling ♥  vi får se vart vinden tar oss ;)hihi, hare så bäst under tiden!  nästa inlägg publiceras hemma hos pappa . :D

love mee .







haha , jag o madde förut, så jävla fula xd







HISS/DISS



•  att skolan börjar om 1 vecka.

• att  jag fyller år om knappt 2 månader.

• att  jag har otroligt många besökare !






• att det finns så många sjuka människor som älskar att kränka ,tracka o behandla folk som skit!

•  att jag oftast aldrig får några kommentarer  :/

• att jag kommer få betyg i år i skolan.


home sweet home!

hejsan nu är jag hemma efter nästan 2 dagar uppe i morfars stuga! det har vart mysigt, jag har kört cross så de rykte ;)  haha o jag har ramla typ 3-4 ggr i kurvorna fast på gräsmatta :P så det var tur, sen har vi åkt ett jätte gammalt o mysigt tåg påvägen hem, det var jätte roligt ! eller inte roligt så , kul mysigt om ni fattar ?;)
ajha, så på vägen hem stanande vi o keka på ikea. sen handla lite där o ssen drog vi hem o kom hem för ungefär 2 timmar sen ? nsys har ´jag duschat åh det var så skönt! eftersom jag var så skitig efter tågresan för det blåste massa typ små kolbitar o smuts från  taket på tåget. -.- men en dusch extra skadar väl inte? :)
nu väntar jag på att mamma ska komma upp med min gröt , sen blire väll mer data o senare så ska jag sova! är ganska trött nu, få se om jag slänger in ett till inlägg mot kvällen! asså senare mot kvällen , you know ;)
Så ni hoppas på det bästa! o så hörs vi antingen senare eller i mon ♥






haha en bild sen förra vintern på naile, rokaja o mig :) älskar er tjejor ni betyder allt för mig ♥





slipper helst rubriker ?

hejsan. idag blev det tydligen ingenting med att åka tilll amanda o co.  :( så jag var med naile ist , sen kl. 7 ungefär gick jag till ica o skulle ta bussen fick vänta i en kvart missade den precis.. -.- sällan jag , haha . o sen hade pappa sagt att vi skulle till ett par kompisar så  jag hoppar av där, nej men såkart är dom inte där så jag  gick gå hela vägen hem därifrån, skit drygt!   då var jag m frida , vi hoppade studsmatta , badade , åt chips osv. härlig kväll! nu ligger jag i mitt stökiga rum o äter chips o drömmer mig bort.. i morgon ska vi till morfars    stuga o mysa på landet ;)    o i år får jag köra moppen själv . ska bli super nice! men  nu tänkte jag städa undan  lite på mitt rum o sen lägga mig i sängen o kolla TV . jag kommer nog snart somna , det är bra för mamma hämtar mig mellan 10-halv 11 i morgon bitti -.- aja vi hörs i mon ! godnatt sötnosar ♥






godmorgon sömntutor!

godmorgon! nyss har vi vaknat, vi somnade kl. 3 i går -.- haha så nu är vi aströtta! nyss kom pappa in o gav mig en ny laptop .:D den är svart o liten, små små tangenter :P hihi tack pappa jag älskar dig! aja,   vi ska snart gå upp o käka sen blir det väll studmattan o nåt annat skoj .:)  finns inget mer skriva om! hare bäst så vidare.... love meee










slagg m naile ;)

hejhej ! Inatt sover jag m underbara Naile hos mig :) vi har nyss haft kul på chatroulette osv. haha så sjukt roligt vi har haft! vi har garvat hela tiden till videon jag la upp nyss... så sjuka vi är! xd haha eller jag då :P nyss la sig naile i sängen hon är trött, inte undra på klockan är ju 1 , men jag har glömt o tagit min sömntablett så jag är inte så värst trött en.. måste göra det nu! o naile visst är jag snäll som låter dig ligga  min säng? o jag på madrass  -.- mmm, tacka mig du ! haha normalt eller inte?:S haha vi har humor , så dah! ;) nu har jag ingenting mer o skriva om, i morgon  är jag väll m naile en stund sen vid 4 ska jag till amanda,lars o lilla olivia o gratta amanda på sin 21 års dag  ,(tror jag det var )  aja, hörs i mon! PUSSSSSS.♥












hahahaha! fyfan vad kul vi hade!


sommaryran!

hejhej , nu ska jag fixa mig, käka o dra till brynäs på sommaryran m naile! vi hörs senare ;)









why?

hejhej förlåt om jag inte har bloggat ! men jag har helt enkelt inte haft tid, i förrgår sov jag hos amanda m madde. sen inatt sov madde hos mig.. vi hade skit kul!  sen idag ahr det inte hänt så mycket, vi har vart hos tandläkaren båda två på undersökning, :) sen gick vi till rokaja på vägen mot stan o var hos henne o chillade. Sen drog vi ner å stan o träffa några, men sen vart det dött  drog vi till mig o åt o chillade vid datan osv.  madde gick hem för två timmar sedan kanske, jag har duschat av mig  o legat o kollat på TV. o bara chillat!  jag mår inte så bra just nu, vet inte varför ? har as ont i huvudet o mår illa,mamma säger för att  jag  inte har ätit riktig mat på hela dagen! och ändå så sitter jag o käkar gröt nu :P that´s better! NOT :D i morgon är ngenting planerat..  tror jag bara blir hemma,  men ni vet ju hur jag är?   ändrade planer kan hända gabbi  lätt som en plätt! ;) ah nu måste jag käka  min gröt kallnar :/

hare bäst!  cya ♥







älskar dig bruden! :*







flumm dag!

hejsan.  idag har nästan hela dagen tillbringas hemma.. kl 7 drog jag till naile o där var shadi oxå ! sen drog vi till ica och köpte choklad o då träffade vi rokaja där :d sen skulle vi snacka m ett par kaxiga idioter som är helt knäppa! men de våga inte komma ut . så fegt att skriva MASSA skit om de inte vågar prata face to face xd så patetiska! aja nyss har ja kommit hem, jag ha käkat gröt o nu ligger jag o kollar på TV. tänkte inte skriva nå mera idag! finns iinget mer att  skriva om :) hörs i mon. förlåt om jag har vart osocial idag !








hahahha! jag tror jag dör.....

"ungar slår mot skinkor saften smäller"
"krösus passar så fint ut i sitt gummi."
"dricker kiss från katten jansson ur ett glas"



så jävla kung!



äntligen!

hejsvejs. idag vakna jag halv 12 av att  mamma väckte mig..  nyss har jag käkat frukost o nu ropar mamma o säger att jag måste fixa mig!  :) om ni undrar vart jag ska , så ska jag ÄNTLIGEN åka o klippa mig! det blir aldrig av annars... har inte klippt mig på över ett halv år -.- so now i´ts time for this ;) Lina kommer ner på stan o är m mig under klippningen, sen ska vi nog gå till boulongerskogen med hennes lillebror o mysa! synd att det är molningt idag :/ äsch , så länge det inte regnar så är det helt OK ! aja, som sagt nu måste jag fixa mig , sitter bara i pyjamas o känner mig ofixad ;) haha, hörs senare under dagen! btw, ikväll åker jag till min underbara pappa ♥   


 love me or love me? ;)









jag är med och tävlar...

jag är med och tävlar om Justin Biebers dvd "Never Say Never" på Sveriges största fansite www.justindrewbieber.blogg.se  ♥







fjärran?

hejhej. idag vakna jag o Naile kl. 12. nyss har vi käkat frukost o nu sitter vi o chillar vid datan o lyssnar på älskling! ♥  idag vill vi åka till fjärran o bada! men vi måste ringa rokaja först för vi skulle vara m henne idag ;)
så nu ska jag göra det o förmodligen drar vi till fjärran :D
hörs sen!


gammal bild :P




möta upp naile!

hejhej. nyss har jag fixat mig o väntar på bussen... jag ska ner på stan o möta naile, vi ska köpa lite godis o kolla om d är några  sociala folk på stan , exempel mina systrar som nästan jämt är där för mig ;) närå , men de brukar vara där all the time ! sen ikväll ska naile sova hos mig ♥ dom som känner mig vet att det kan bli en hel galen kväll , framför allt när jag är med Naile. vi skrattar åt sjukt tråkiga saker när vi är osociala :P haha jag älskar dig gumman! btw, hon har ny design, suuuper fint kika vettja :  HÄR  men nu måste jag gå , annars missar jag bussen ! hörs senare biatches ;)


puss.




sötnos!







facebook=unconnected

funkar eran facebook?! alla sidor förutom facebook funkar, hmm..? hoppas det inte bara är jag som har problem :s



   


i mitt nya rum , o garderob snart!





AMAZING!!





saturday, morning!

morning morning alla sömntutor! idag vakna jag för en gång skjull tidigare än vanligt :) jag vakna runt halv 10 tio. då gick jag över till en av mina grannar , oscar! han är bara 1½ år o är jääätte söt! sen när han skulle sova sp gick jag hem igen.. jag åt frukost för det hann jag inte innan jag stack till lilla oscar ;)  så nyss har jag kekat, käka inte så mycket eftersom det är snart lunch! KLOCKAN ÄR JU FAKTISKT 13.00 ! nu kom min pappa hit , o jag ska springa ner o hälsa på han . sen går jag över till en annan granne som heter Noel o är där en stund! han är oxå 1½ år bara ;) lite senare ska jag kanske vara m lina o madde. Om de har tid osv. åh jag vill ör sugen på att tälta , men ingen av oss har tält -.- perfekt vöder för att göra det ikväll !  aja, nu ska jag tagga..

hörs senare ♥







MY FAVORITE HORSE!








JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGOT ANNAT! JAG SAKNAR DIG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MKE! JAG KOMMER SNART GUMMAN O HÄLSAR PÅ! du ska veta att du betyder så mycket för mig, i still love you forever and ever baby ♥


girls just wanna have fun!

hejhej. idag vaknade jag o madde vid 9 typ! vet inte varför , vi vakna iaf så o svettades som f*n! ;) 
 sen  käka  vi frukost , o fixa oss o drog till fjärran för att träffa Alfred :)  vi badade o hade kul träffa lite andra folk osv.. sen var jag tvungen att dra tidigt för att jag skulle på idas fest. o den börja 5! så vi tog 4 bussen från badet!  jag skulle vara friskis o svettis ledare i poolen o jag skulle hjälpa till lite så jag skulle komma lite tidigare än dom andra ;) men det var typ bara en halvtimme - 40 minuter tidigare tills festen började  :P aja , sen åt vi god grillad mat , glass godis snacks o kolla på justin biebers film Never Say Never IGEN för mig ;)  men det kvittar för mig, jag har bara sett den typ 7 ggr  innan  tröttnar ALDRIG på den ♥ sen nyss kom jag hem., jag ville egentligen gå på club heats disco  , men jag fick inte ikväll :( men vart nog ändå skönt att bara vara! Så nu äntligeen är jag hemma på plats ;)  i morgon vill jag åka till stallet, men jag kommer inte i hå¨g om jag hade lovat rokaja att be with her ? :P hmm ....  om du ser detta gumman så skriv på FB eller MSN . för mitt minne är kort ;)
nu tänkte  jag vara lite social på facebook ! O sen blir det nog sova för min del.. är så sjukt trött! hörs i mon älsklingar ♥  PS. MIN MOBIL ÄR BORTA NÅN STANS I HUSVAGNEN O VI HITTAR DEN EJ SÅ NU GÅR DET INTE ATT NÅ MIG PÅ MOBILEN :(  DS.


LOVE MEE!

bjuder på en ego bild ;)
UPPSKATTA!






madde slaggar häär!

ja, låt rubriken tala! vi har nyss käkat mat, jag har duschat osv. nu tänkte vi sätta på nån film o sen sova för i mon blire fjärran m alfred o madde :)  hare bäst!






FÖRLÅT!

hejsan allihopa! nu måste ni undra varför jag aldrig uppdaterade något under resan ! anledningen var för att min data funka inte ,  o ipaden tar inte emot flash player eller bvad det heter, o det måste man ha för att kunna blogga på blogg.se vet inte hur det fungerar för devote.se o dom där?! men så ligger det till o jag ber så HEMST MYCKET OM URSÄKT!! jag har verkligen försökt gjort allt! men dom som känner mig på facebook har fått många uppdaterade inlägg på min profil, bilder o en  video det var ist för bloggen :) men nu är jagäntligen hemma igen o jag tänkte berätta lite om min resa nu :



onsdag: börja resan, vi kom fram till nynäshamn o stanna en natt.
torsdag: då checka vi in på ett hotell i göteborg nära liseberg. :)
fredag: då gick vi in på liseberg! vi träffade en familj från Umeå som fortsatt resa har tillbringas med.. de var en kille som hette tobias 14 år , alice 10 år och föräldrarna! så vi gick på kliseberg tillsammans , o ni vet såklart vad man gör där? de som inte vet så är det ett tivoli ett jätte stort tivoli ! med samma karuseller OSV. o det sjuka var ju som jag skrev på fb , det var att jag o tobias åkte atmos fear!! helt sjukt, jag höll på dö! o det är europas STÖRSTA FRITTFALL! o den var helt ny... :) 

lördag: då drog vi ner på stan o käka på en jätte fin o god resturang! o där träffa vi gurkan från big brother!! :O
lördag kväll : då åkte vi mot scara sommarland :) vi checka in på campingen ungefär vid halv 11 tiden?! o då sov vi direkt!
söndag: då gick vi på scara sommar land! var skit roligt .
måndag: scara igen , kvällen åkte vi mot campingen i kolmården! 
tisdag: bada vi på campingen åkte skit roliga rutshbaner ( stavning) med andra killar :) haha den dagen rockade! ELLER HUR TOBBE ?;)
onsdag: kolmården , o tobbe o dom åkte hem! det var väldigt roligt o åka den nya häftiga safarin där! :D sen i går kväll åkte vi hem, jag var så sjukt trött att jag somna  i bilen!  o det är väldigt olikt mig! :P


det var min roliga resa under veckan! förlåt ännu en gång flr att jag INTE bloggade!


bjuder på en bild på gurkan o oss ;)







RSS 2.0